Facebook Fan Page Twitter Google Plus

Oglašavajte na portalu MedicEye.com

Iskoristite sve prednosti oglašavanja na portalu MedicEye.com

Različiti tipovi oglašavanja

MedicEye nudi različite tipove oglašavanja na samom portalu:

  • Jednostavni (besplatni) prikaz ordinacije na portalu
  • Puni prikaz ordinacije na portalu
  • Oglašavanje putem banner-a

Istražite koji tip oglašavanja najviše odgovara vašim potrebama a ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Jednostavni (besplatni) prikaz ordinacije na portalu
Namijenjen predstavljanju vaše ordinacije sa osnovnim informacijama (naziv, voditelj, adresa i broj telefona). Ovaj tip prikaza je potpuno besplatan i služi informiranju korisnika o osnovnim detaljima ordinacije. Ukoliko želite da se vaša ordinacija prikazuje na portalu a nisu vam potrebni dodatci koje omogućava puni prikaz, ovaj tip prikaza je vjerojatno najbolji izbor za vas.

Puni prikaz ordinacije na portalu
Namijenjen predstavljanju vaše ordinacije sa detaljnim informacijama. Sadrži sve mogućnosti jednostavnog prikaza ali i veliki broj dodatnih mogućnosti i pogodnosti. Sam prikaz sadrži dodatne informacije kao što su: pozicija na karti, opis ordinacije, galerija fotografija, lista usluga, fax, web adresa, e-mail, da li ordinacija upisuje nove pacijente, suradnja sa zdravstvenim osiguranjima i radno vrijeme. Taj veći broj informacija omogućava veću prisutnost u rezultatima pretrage jer vas korisnici tada mogu pretraživati prema poziciji na karti, uslugama koje žele koristiti i ostalim naprednim pretragama koje nisu moguće kod jednostavnog prikaza. Također, ordinacije koje su predstavljene punim prikazom, u rezultatima pretraživanja se nalaze uvijek iznad svih ostalih ordinacija koje su prikazane samo jednostavnim prikazom. Od ostalih prednosti koje ima ova vrsta prikaza je zanimljivo istaknuti mogućnost rezervacije usluga i komunikacije između korisnika i ordinacije direktno preko portala. Na detaljima ordinacije se lista sličnih ordinacija prikazuje samo kod jednostavnog prikaza što također predstavlja prednost punog prikaza.

Oglašavanje putem banner-a
Klasično oglašavanje putem banner-a je odličan izbor za ordinacije koje žele dodatno istaknuti svoje usluge ali i za tvrtke koje žele oglasiti proizvode i usluge iz srodnih djelatnosti. Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje na MedicEye.com, kontaktirajte nas.